Taller 'Fes-te el teu Propi WordPress' - 3, 4 i 10 de Maig

 

En el marc de l’agenda de tallers a l’Espai Mandarina per al tercer trimestre, els propers dies 3, 4 i 10 de Maig treballarem al nostre espai en un taller on aprendrem a fer-nos el nostre propi blog amb tecnologia WordPress.

El taller està adreçat a totes aquelles persones interessades en difondre la seva feina, els seus desitjos o les seves aficions a través de la Xarxa.

Aprendrem a instal·lar, utilitzar i editar les funcions bàsiques de WordPress. Mitjançant aquesta plataforma crearem un bloc atenent  els interessos dels participants. Aquest és un taller bàsic sobre la creació d’un blog amb instal·lació al nostre servidor.

Durant les deu hores visualitzarem en tot moment els conceptes que anirem incorporan de forma àgil i sencilla, per tal que els alumnes interioritzin al màxim la informació que la facilitadora els proporcionarà i que en molts casos serà nova per a ells/es.

Depenent de les característiques dels alumnes asistents, treballarem sobre els seus propis dominis o sobre un domini i espai creat per la facilitadora on podran practicar els conceptes i les eines que tractarem durant el taller.

Els que tinguin ja el seu propi domini, podran acabar el taller amb l’estructura del seu bloc ennlestida.

Un cop finalitzat el taller i durant el transcurs d’aquest, podran consultar tots els continguts treballats en la wiki creada (en preparació) per la facilitadora.

 

Podeu consultar el programa detallat aquí.

El taller serà impartit per Paz Domínguez Ara (Fontanera digital, Tejiendo Redes).

 

Informació

Quan: 3, 4 i 10 de Maig

Horari: Divendres de 16:00-20:00h  i Dissabte de 10:00 a 12:00h

Preu: 110€ / 3 sessions

 

Si esteu interessats o necessiteu informació addicional, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres:

Telèfon – 93 667 37 74

Correu electrònic – espai@lamandarinadenewton.com

O bé passant per l’Espai Mandarina

 

Apunta-t’hi!!!

Envia un comentari

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Mirant el món

 

 

@sharingknow Tweets

Follow @sharingknow on twitter.