Els 'Petits Programadors' a L'Espai Mandarina!

Una tarda de dissabte creativa i divertida amb els ‘Petits Programadors’ (i les seves famílies) va ser el que vam aconseguir viure el cap de setmana passat a l’Espai Mandarina.

Aquesta vegada vam organitzar un taller per a nens i nenes encuriosits per aprendre a programar. Vam utilitzar el llenguatge de programació Scratchque els va permetre aprendre d’una manera senzilla.

Amb aquesta eina cada nen va poder crear un personatge digital que podia caminar, ballar i fins i tot parlar! Vam tenir gats, tortugues, papallones…

Tots junts ens vam divertir molt i prova d’això són aquestes fotografies:

 

Al final del dia teníem la sensació d’daver fet els deures: havíem contribuït a estimular la creativitat i el gust per l’aprenentatge d’aquests ‘Petits Programadors’ i, és clar, sense oblidar que ho ferem conjuntament amb els seus germans, pares, mares i avis.

 

Aquest taller va ser una petita introducció al món de la programació. Una forma d’animar als nens i nenes que van participar perquè segueixin creant els seus propis videojocs a casa, o en els tallers trimestrals que oferim a l’Espai de La Mandarina de Newton!

Si voleu veure totes les fotos d’aquest taller, podeu entrar a la nostra pàgina de Facebook.

Si voleu consultar l’oferta trimestral de tallers de La Mandarina de Newton, aquí teniu l’enllaç.

Molt aviat publicarem el programa del proper trimestre!

Us avisarem!

Envia un comentari

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Mirant el món

 

 

@sharingknow Tweets

Follow @sharingknow on twitter.