Tallers trimestrals a l'espai Mandarina

La Mandarina de Newton obre una seu al barri de Gràcia a Barcelona (C/Montseny 12) el proper 27 de setembre. En aquest espai oferirem tallers trimestrals, activitats puntuals, conferències, debats, exposicions i tot allò que estigui al nostra abast.

Comencem amb una oferta variada per nens i nenes, adults i gent gran. A l’espai Mandarina podreu fer experiments de ciència, dissenyar contes per l’iPad, inventar-vos històries audiovisuals, crear els vostres documentals o aprendre sobre càmeres digitals. Comptarem amb excel·lents professionals i col·laborarem amb la Tortuga Cassiopea, Mirall Màgic, en Josep Marimon i l’Albert Folk.

Tallers per a nens i nenes

Dilluns

de 17:15-18:15h: Exploradors!

Tallers d’experiments per nens i nenes de 5 a 8 anys. Explorarem conceptes de biologia, geologia i disseny, de forma creativa, activa i transdisciplinar. Promovem l’observació individual, la recerca per grups, la reflexió conjunta i la comunicació oberta.

de 18:30-19:30h: Inventors!

Tallers d’experiments per nens i nenes de 9 a 12 anys. Explorarem conceptes de física, química, matemàtiques i disseny, de forma creativa, activa i transdisciplinar. Promovem l’observació individual, la recerca per grups, la reflexió conjunta i la comunicació oberta.

Dimarts

de 17:15-18:15h: Nens de cine!

Tallers de creacions audiovisuals per nens i nenes de 5 a 10 anys. Aprendrem a crear personatges, fer guions, dissenyar decorats i fer d’actors. Viurem tot un procés que culminarà amb la 1a mostra de cine mandarínic. Taller en col·laboració amb Mirall Màgic.

Dimecres

de 17:15-18:15h: Reciclem!

Tallers d’ecologia per nens i nenes de 5 a 8 anys. Treballarem els tres conceptes claus de l’ecologia: reduir, reutilitzar i reciclar, i construirem joguines, peces d’art i utensilis a partir de materials reciclats.

de 18:30-19:30h: Electritzant!

Tallers d’experiments elèctrics per nens i nenes de 9 a 12 anys. Aprendrem nous conceptes com ara què és l’electromagnetisme, investigarem amb les ones i muntarem una postal elèctrica. Promovem l’observació individual, la recerca per grups, la reflexió conjunta i la comunicació oberta.

Dijous

de 17:15-18:15h: Contes digitals

Tallers de creació de contes digitals per nens i nenes de 5 a 10 anys. Aprendrem a adaptar contes clàssic, a entendre la personalitat dels personatges i a inventar nous escenaris. Aquest material formarà part d’un llibre de contes per iPad. Taller en col·laboració amb la Tortuga Cassiopea.

Divendres

de 17:15-18:15h: Exploradors!

Tallers d’experiments per nens i nenes de 5 a 8 anys. Explorarem conceptes de biologia, geologia i disseny, de forma creativa, activa i transdisciplinar. Promovem l’observació individual, la recerca per grups, la reflexió conjunta i la comunicació oberta.

de 18:30-19:30h: Inventors!

Tallers d’experiments per nens i nenes de 9 a 12 anys. Explorarem conceptes de física, química, matemàtiques i disseny, de forma creativa, activa i transdisciplinar. Promovem l’observació individual, la recerca per grups, la reflexió conjunta i la comunicació oberta.

La inscripció a aquests tallers serà trimestral i tindrà un preu per trimestre de 110€/ 1 dia a la setmana i de 200€/2 dies a la setmana.

Tallers per a adults

Dimarts

de 19:00-21:00h: Open doc

Taller adreçat a totes aquelles persones interessades en utilitzar el mitjà audiovisual com un medi per documentar experiències de tota mena. Viurem les diferents etapes de realització: pre-producció, rodatge i edició. És recomanable que els participants puguin disposar d’una càmera de vídeo (el format és indiferent) i d’un ordinador amb un software d’edició instal·lat. Taller en col·laboració amb Albert Folk.

La inscripció a aquests taller serà trimestral i tindrà un preu per trimestre de 150€/ 2h a la setmana.

Tallers per a gent gran

Dimarts

de 10:30-12:00h: Grans fotògrafs digitals

Taller adreçat a totes aquelles persones grans interessades en utilitzar les seves càmeres fotogràfiques digitals. Aprendrem tant aspectes tècnics, com artístics. És recomanable que els participants portin les seves càmeres. Taller en col·laboració amb Josep Marimon.

La inscripció a aquests tallers serà trimestral i tindrà un preu per trimestre de 120€.

1 comentari per a Tallers trimestrals a l’espai Mandarina

Envia un comentari

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Mirant el món

 

 

@sharingknow Tweets

Follow @sharingknow on twitter.