Més ciència al Connexió Barcelona de BTV

Durant aquest mes de maig, la Mandarina de Newton també ha estat present cada divendres a partir de les 17:45h al programa televisiu Connexió Barcelona, de la BTV. Juntament, amb en Ferran Vergés, la Irene Lapuente ha mostrat experiments que il·lustraven la teoria cinètica gràcies a tintes de colors, que ens sorprenien travessant un globus amb una agulla de fer mitja, que ens apropaven al món dels motors elèctrics homopolars o de les piles amb llimones i que ens ensenyaven la ciència de lo més petit, gràcies a la col·laboració amb l’Institut Català de Nanotecnologia (ICN).

Si voleu tornar a repetir els millor moments científics del Connexió Barcelona, no dubteu en donar un cop d’ull al canal YouTube de la Mandarina de Newton.

Envia un comentari

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Mirant el món

 

 

@sharingknow Tweets

Follow @sharingknow on twitter.