Roses congelades i d'altres experiments glaçants!

Coincidint amb la diada de Sant Jordi i dins de l’espai dedicat a la ciència al programa televisiu Connexió Barcelona de la BTV, vàrem congelar més d’una rosa amb nitrogen líquid, cedit per PhysicS i la Universitat de Vic.

Aquesta, però, no ha estat, la única proposta que la Irene Lapuente i en Ferran Vergés han experimentat en directe en aquestes setmanes: Globus que no esclaten al acostar-los un encenedor o que no es punxen al travessar-los amb una agulla, ous que il·lustren la primera llei de Newton o que reboten al ser llençats o papers que a pesar de les flames no es cremen han estat algunes de les demostracions realitzades durant aquest mes d’abril. De cara al mes de maig, podeu continuar gaudint de la ciència, la tecnologia i les matemàtiques, en directe, cada divendres a partir de les 17:45h a BTV.

Si voleu tornar a repetir els millor moments científics del Connexió Barcelona, no dubteu en donar un cop d’ull al canal YouTube de la Mandarina de Newton.

Envia un comentari

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Mirant el món

 

 

@sharingknow Tweets

Follow @sharingknow on twitter.