Infància i museus de ciència. II Simposi de Museologia Científica

Els propers dies 18 i 19 de novembre es celebra a CosmoCaixa Barcelona, el Segon Simposi de Museologia Científica. En aquesta edició el focus d’interès serà la infància, acotada a un segment d’edat ben determinat, els nens i nenes de 3 a 7 anys.

Aquest simposi, iniciat l’any passat pels Museus Científics Corunyesos (mc2), neix de la voluntat d’oferir, tant als professionals dels museus de ciència com a altres col·lectius i estudiosos que hi estan relacionats, un fòrum regular de discussió i debat.

La Mandarina de Newton S.L. oferirá un taller centrat en l’aprenentatge tàctil o Kinestètic que porta per títol “Aprenent de les mans“.

Envia un comentari

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Mirant el món

 

 

@sharingknow Tweets

Follow @sharingknow on twitter.