Col·laboracions mensuals amb l'Altra Ràdio!

L’Altra Ràdio és un programa radiofònic que va néixer a Ràdio 4 la temporada 1979-80. Actualment, l’Altra Ràdio continua emetent-se per Ràdio 4 els divendres a les 21 hores i en repetició el diumenges a la mitja nit (24 hores). És un programa dirigit i presentat per Cinto Niqui i compta amb Ramon Fornós a la realització tècnica. La divulgació de les noves tecnologies audiovisuals, la reflexió del seu impacte a la societat i la història de les comunicacions  algunes de les constants del programa.

Són moltes les institucions i especialistes que participen mensualment a L’Altra Ràdio. En Ramon Sangüesa, membre de Sharing Knowledge, fa més d’un any que contribueix amb els seus continguts i la seva visió crítica. A més, des del passat 9 de setembre  la Irene Lapuente, fundadora de la Mandarina de Newton S.L. també hi col·labora.

Tots els programes els teniu disponibles al podcast de l’Altra Ràdio. Us anirem actualitzant les futures aportacions dels membres de Sharing Knowledge.

Envia un comentari

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Mirant el món

 

 

@sharingknow Tweets

Follow @sharingknow on twitter.