A l'Altra Ràdio - 2011

Intervencions de La Mandarina de Newton (Irene Lapuente i Ramon Sangüesa) a l’Altra Ràdio al 2011.


Continguts de l’edició del divendres 23 de desembre a les 21:05 i del diumenge 25, a la mitjanit: Aparells de les TIC, amb Jaume Benet, professor de la Facultat de Comunicació Blanquerna, de la URL. Co-creació cultural, i intel·ligència artificial, amb Ramon Sangüesa, Doctor en Informática (Inteligencia Artificial) i Máster en Comunicación Científica. L’actualitat radiofònica a l’Estat espanyol, amb Luis Segarra de Guia de la ràdio ARMIC, amb Toni Moyano. La cultura catalana a Internet, amb Quico Gras, membre del Consell assessor de la Fundació Punt Cat.

<<<>>>


Ciència i tecnologia, amb Irene Lapuente. Els inventors audiovisuals, Joan Julià. Escoltant el món en OC, amb Francisco Rubio. Meteoclimàtic, amb Sergi Corral. Alfabetització mediàtica, amb Joan Homar. Radioafició, Jaume Planas i Xavier Paradell. FECEMINTE.

<<<>>>


Continguts de l’edició del divendres 18 de novembre a les 21:05 i del diumenge 20, a la mitjanit. Aparells de les TIC, amb Jaume Benet, professor de la Facultat de Comunicació Blanquerna, de la URL Co-creació cultural, i intel·ligència artificial, amb Ramon Sangüesa, Doctor en Informàtica (Intel·ligència Artificial) i Máster en Comunicació Científica. Les minories culturals i els mitjans, amb Raul Martínez, Doctor en Ciències de la Comunicació i director de l’Observatori de la Diversitat de l’Associació XenoMedia. L’actualitat radiofònica a l’Estat espanyol, amb Luis Segarra de Guia de la ràdio URCAT, amb Joan Balaguer. La cultura catalana a Internet, amb Quico Gras, membre del Condell assessor de la Fundació Punt Cat.

<<<>>>


Ciència i tecnologia, amb Irene Lapuente. Els inventors audiovisuals, Joan Julià. Internet. Vicent Partal. Escoltant el món en OC, amb Francisco Rubio. Meteoclimàtic, amb Sergi Corral. Alfabetització mediàtica, amb Joan Homar. Radioafició, Jaume Planas. FECEMINTE.

<<<>>>


Aparells de les TIC, amb Jaume Benet, professor de la Facultat de Comunicació Blanquerna, de la URL. Co-creació cultural, i intel·ligència artificial, amb Ramon Sangüesa, Doctor en Informática (Inteligencia Artificial) i Máster en Comunicación Científica. Les minories culturals i els mitjans, amb Raul Martínez, Doctor en Ciències de la Comunicació i director de l’Observatori de la Diversitat de l’Associació XenoMedia. L’actualitat radiofònica a l’Estat espanyol, amb Luis Segarra de Guia de la ràdio. ARMIC, Amb Toni Moyano. La cultura catalana a Internet, amb Quico Gras, membre del Condell assessor de la Fundació Punt Cat.

<<<>>>


Ciència i tecnologia, amb Irene Lapuente. Els inventors audiovisuals, Joan Julià. Internet. Vicent Partal. Escoltant el món en OC, amb Francisco Rubio. Meteoclimàtic, amb Sergi Corral. Alfabetització mediàtica, amb Joan Homar. Radioafició, Jaume Planas. FECEMINTE.

<<<>>>


Els ràdio transistors amb J.Julià, la intel·ligència artificial amb Ramon Sangüesa, la ràdio a l’Estat espanyol amb Lluís Segarra, minories i mitjans amb Raul Martínez, Punt Cat amb Quico Gras i Vicenç Jareño.

<<<>>>


Continguts: intel·ligència artificial amb Ramon Sangüesa i Contes del Món, el concurs de podcast per a nois i noies.

<<<>>>


Cinto Niqui presenta i dirigeix la tertúlia de la tecnologia, la ràdio i la comunicació. Els continguts d’aquesta edició són: meravelles de les telecomunicacions, amb Salvador Caballé; records radiofònics, amb Manel Sorribas; ràdio i TV local, Amb Toni Sintas; intel·ligència artificial, Ramon Sangüesa; comunicacions mòbils, Oscar Espallargas.

<<<>>>


Actualitat de Punt Cat, amb Q.Gras; minories i mitjans, amb R. Martínez; els ràdio transistors, amb J.Julià; la intel·ligència artificial, amb Ramon Sangüesa; la ràdio a l’Estat espanyol, amb L.Segarra; la CB, amb V.Jareño; satèl·lits, E.Garcia-Luengo. Més informació a www.altraradio.cat.

<<<>>>

Envia un comentari

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Mirant el món

 

 

@sharingknow Tweets

Follow @sharingknow on twitter.