A l'Altra Ràdio - 2010

Intervencions de La Mandarina de Newton (Irene Lapuente i Ramon Sangüesa) a l’Altra Ràdio al 2010.


Cinto Niqui presenta i dirigeix L’Altra Ràdio que en l’edició del 19 de desembre inclou: actualitat de Punt Cat amb Quico Gras; minories i mitjans de comunicació amb Raul Martínez; els ràdio transistors amb Joan Julià; la intel·ligència artificial amb Ramon Sangüesa; la ràdio a l’Estat espanyol amb Luis Segarra i la radioafició amb Xavier Paradell.

<<<>>>


Cinto Niqui presenta el programa de cultura audiovisual de Ràrdio 4. En aquesta edició parlem de radioafició amb Xavier Paradell, històries de la ràdio amb Joan Julià, la intel·ligència artificial amb Ramon Sangüesa i ens aturem a l’actualitat radiofònica que ens porta Luis Segarra de Guía de la Radio.

<<<>>>


Cinto Niqui fa taula rodona amb Ramon Sangüesa, intel·ligència artificial, Joan Julià de l’ACAR, història radiofònica, Quico Gras, el Punt Cat, Vicenç Jareño,la Banda Ciutadana, Xavier Paradell, curiositat sobre la radioafició i Luis Segarra, actualitat del sector.

<<<>>>

Envia un comentari

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Mirant el món

 

 

@sharingknow Tweets

Follow @sharingknow on twitter.