Arriba Juny...

… i això vol dir que estem a poques setmanes d’acabar un altre curs escolar! Els ‘Exploradors i Inventores‘ tenen ganes de vacances. I s’ho mereixen!

Un any més, el tercer a l’Escola Tàber i el primer a l’Escola Costa i Llobera, en què hem experimentat la ciència, la tecnologia i les matemàtiques d’una forma divertida i creativa… perquè l’avorriment no és part del nostre programa!

El passat cap de setmana vam celebrar el dia de portes obertes a l’Escola Tàber, el FesTàber. Aquest any estava dedicat a la ciència: Festàber, fes ciència! Un dia en el qual l’escola s’obre a tota la comunitat educativa i en què grans i petits gaudeixen junts de tallers, activitats esportives, exhibicions… pares, mares, professors, monitors i clar, els nens i nenes de l’escola, tots van gaudir d’aquesta tarda!

Nosaltres també vam participar, a la festa! Vam estar ensenyant alguns experiments relacionats amb els que hem fet durant aquest any amb els ‘Exploradors i Inventores‘ del segon curs de primària. Vam experimentar amb els diferents estats de la matèria, del sòlid al plasma, passant pel líquid i el gas! Ens ho vam passar genial!!

Us deixem amb alguns dels vídeos que vam gravar amb els petits científics de l’Escola Tàber en què ens expliquen els experiments que més els van agradar i que van realitzar durant el primer i segon any d’aquests tallers!

En el nostre canal Youtube podeu veure tots els vídeos.

En breu publicarem els d’aquest any!

Envia un comentari

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*

Mirant el món

 

 

@sharingknow Tweets

Follow @sharingknow on twitter.