Marta Delclòs

Compromesa amb l’entorn, va decidir estudiar Ciències Ambientals a la Universitat Autònoma de Barcelona per conèixer, analitzar i resoldre les problemàtiques ambientals des d’un enfocament holístic, que incolgués les ciències naturals i socials. Per seguir aprenent i col·laborar a conservar el medi que ens envolta, va fer el Màster en Gestió i Restauració del Medi Natural a la Universitat de Barcelona. Però convençuda que l’educació és la manera de formar una societat activa, amb valors i pensament crític, sempre ha treballat en aquest àmbit i ha format part d’un agrupament escolta. Creu que la millor manera d’aprendre és experimentant i fomentant la curiositat, així que juntament amb la voluntat de transmetre un estil de vida més coherent i respectuós amb l’entorn, va decidir fer un Servei de Voluntariat Europeu a una granja pedagògica i ecològica a Holanda. Ara torna amb un nou incentiu: formar part de l’equip de La Mandarina de Newton per seguir promovent entre els infants l’interès cap al món que ens rodeja a través de la ciència.

Carlota Dueso

CarlotaDueso

Ciutadana del món i apassionada de la naturalesa, sóc una persona que intento aportar, dia a dia, el meu granet de sorra en la lluita per la transformació social. Després d’haver estudiat la Llicenciatura de Biologia a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i d’haver dedicat molts anys a l’educació no formal d’infants i joves he trobat una nova porta per obrir; el de l’Educació Social a través de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Involucrada en projectes de voluntariat de tots els estils; des d’anys d’experiència en un Agrupament Escolta fins a projectes de reintroducció d’espècies amenaçades, passant per hores dedicades a infants i famílies en risc d’exclusió, he caminat per diferents àmbits per trobar, així, un mètode per incitar l’evolució individual i col·lectiva a través de la ciència.

Sofia Menezes-Cabral

Sofia Menezes-Cabral es va graduar en Bioquímica per la Universidade de Porto, Portugal, i va obtenir el seu doctorat en Biologia per la Universidade de Coimbra, Portugal (una col·laboració entre PDBEB-CNC, Coimbra, Portugal i IBMB-CSIC, Barcelona, Espanya). Després de més de 6 anys treballant com a investigadora, Sofia va decidir que era el moment per a un canvi en la seva trajectòria professional i es va matricular al Màster en Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental de la Universitat Pompeu Fabra, Barcelona. Aquest camí li ha donat l’oportunitat perfecta per a combinar els seus coneixements científics i el seu costat més creatiu. El seu objectiu és poder contribuir a apropar la Ciència a la Societat a través del desenvolupament i coordinació de projectes científics innovadors i atractius. Actualment, Sofia està fent les pràctiques del Màster a La Mandarina de Newton.

Mirant el món

 

 

@sharingknow Tweets

Follow @sharingknow on twitter.