Les cinc diferències energètiques

La Mandarina de Newton ha treballat en el programa que Enginycat i l’Institut Català d’Energia (ICAEN) han presentat darrerament: “Les 5 diferències energètiques”.

Les 5 diferències energètiques” és una eina virtual dirigida a joves i docents per impulsar les vocacions d’estudis d’enginyeria en matèria d’energia. La iniciativa té com a objectiu conscienciar els joves que l’energia és un bé escàs i per això cal apostar pels mètodes per aprofitar-la millor, i també reivindicar la figura de l’enginyer/a que desenvolupa i aplica aquestes tecnologies innovadores, tot mostrant algunes de les possibilitats professionals que ofereix l’enginyeria i la seva contribució positiva al conjunt de la societat.

L’eina presenta 5 models d’utilització d’energies renovables i noves tecnologies que es basen en l’estalvi i l’eficiència energètica, i consta de vídeos explicatius (càpsules), fitxes informatives i altres eines educatives i divulgatives. La il·luminació per mitjà de LED, els vehicles elèctrics, l’energia solar, l’aïllament de la llar i l’estalvi energètic en equips informàtics són els temes que donen peu a un conjunt de continguts que es complementen amb la possibilitat de realitzar experiments il·lustratius i amb diferents enllaços per ampliar la informació.

Mirant el món

 

 

@sharingknow Tweets

Follow @sharingknow on twitter.