Aprenent de les mans

La Mandarina de Newton va estar present al Segon Simposi de Museologia Científica, aquest any dedicat a la Infància i els museus de ciència.

La Irene Lapuente, fundadora de la Mandarina de Newton va realitzar un taller pràctic per a experts. Durant el taller es va proposar als participants que solucionessin diferents reptes per cada taula. Es van oferir tres reptes diferents: crear una llavor que es dispersés per aire, una altra per l’aigua i una tercera per via d’un animal, dissenyar una gàbia de Faraday i construir una capça sorpresa amb circuits elèctrics i motors. Els participants van compartir el procés dut a terme a les seves taules. Els resultats foren sorprenents.

Per a aquells qui no vareu poder assistir-hi, us oferim la presentació que va tancar el taller. Esperem que sigui del vostre interès.

Infància i museus de ciència. II Simposi de Museologia Científica

Els propers dies 18 i 19 de novembre es celebra a CosmoCaixa Barcelona, el Segon Simposi de Museologia Científica. En aquesta edició el focus d’interès serà la infància, acotada a un segment d’edat ben determinat, els nens i nenes de 3 a 7 anys.

Aquest simposi, iniciat l’any passat pels Museus Científics Corunyesos (mc2), neix de la voluntat d’oferir, tant als professionals dels museus de ciència com a altres col·lectius i estudiosos que hi estan relacionats, un fòrum regular de discussió i debat.

La Mandarina de Newton S.L. oferirá un taller centrat en l’aprenentatge tàctil o Kinestètic que porta per títol “Aprenent de les mans“.

Mirant el món

 

 

@sharingknow Tweets

Follow @sharingknow on twitter.